France Hotel

Guarabira
France Hotel Genel
France Hotel Genel
France Hotel Öne Çıkan Resim
France Hotel Dış Mekan
France Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
France Hotel
Av Antonio Paulino Filho, s/n Areia Branca , Guarabira

Guarabira bölgesindeki France Hotel konaklamanızda, Epitacio Pessoa Meydanı ile 24,9 mi (40,1 km) ve Nossa Senhora do Livramento Kilisesi ile 25,1 mi (40,3 km) mesafede olacaksınız. Bu otel José Rocha Sobrinho Okulu ile 25,1 mi (40,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 67 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda (Quarto Solteiro Cama Casal)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x