Franbec Hotel

Nyatase
Franbec Hotel Öne Çıkan Resim
Franbec Hotel Dış Mekan
Franbec Hotel İç Mekan
Franbec Hotel Yerinde Yemek
Franbec Hotel Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Franbec Hotel
Besease, Ejisu-Konongo Road Kumasi-Accra Highway , Nyatase

Nyatase bölgesindeki Franbec Hotel konaklamanızda, Adanmowase Ecotourism - Kente Cloths ile 9,2 mi (14,8 km) ve Mardot Alışveriş Merkezi ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Paa Joe Stadı ile 10,5 mi (16,8 km) ve Kwame Nkrumah Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile 10,5 mi (17 km) mesafede.

Franbec Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x