Fragus e Saboris de Sardigna

Ogliastra, Sadali
Fragus e Saboris de Sardigna Öne Çıkan Resim
Fragus e Saboris de Sardigna Dış Mekan
Fragus e Saboris de Sardigna Dış Mekan
Fragus e Saboris de Sardigna Dış Mekan
Fragus e Saboris de Sardigna Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Fragus e Saboris de Sardigna
Via Piemonte 7 Ogliastra, Sadali

Sadali bölgesindeki Fragus e Saboris de Sardigna konaklamanızda, Sadali Parkı ve Sadali Şelalesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Valentino Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Grotta Sa Ucca Manna ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Oda (5 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x