FQ Village Hotel

Ukonga
FQ Village Hotel Genel
FQ Village Hotel Genel
FQ Village Hotel Öne Çıkan Resim
FQ Village Hotel Dış Mekan
FQ Village Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
FQ Village Hotel
113 Off Julius K. Nyerere Road , Ukonga

Dar es Salaam bölgesindeki FQ Village Hotel misafirlere banliyöde, Uhuru Anıtı ve Atiman Binası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tanzanya Ulusal Stadı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Ilala Pazarı ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x