Foxy Camp Insolite

Lorraine, Hannonville-sous-les-Côtes
Foxy Camp Insolite Genel
Foxy Camp Insolite Genel
Foxy Camp Insolite Genel
Foxy Camp Insolite Genel
Foxy Camp Insolite Genel
Image More +76 fotoğraf
Foxy Camp Insolite
Les etangs du longeau Lorraine, Hannonville-sous-les-Côtes

Hannonville-sous-les-Côtes bölgesindeki Foxy Camp Insolite misafirlere denize sıfır, Lorraine Regional Natural Park ve Alain-Fournier Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Auxerre Saint Germain Kilisesi ile 9,5 mi (15,3 km) ve Lac de Madine Gölü ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Kapm alanının bar/oturma salonu La Franquette du Longeau misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için bitişik şaraphane gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu kamp alanında etkinliklerde kullanılmak üzere 50 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Kulübe, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Göl Manzaralı
Panoramic
Panoramic Kulübe (Bulle)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x