Foxhill Manor – Adults Only

West Country, Broadway
Foxhill Manor – Adults Only Genel
Foxhill Manor – Adults Only Genel
Foxhill Manor – Adults Only Genel
Foxhill Manor – Adults Only Genel
Foxhill Manor – Adults Only Genel
Image More +50 fotoğraf
Foxhill Manor – Adults Only
Farncombe Estate The Cotswolds West Country, Broadway

Broadway bölgesindeki Foxhill Manor – Adults Only konaklamanızda, Cotswolds ve Broadway Kulesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Broadway Tower Country Park ile 1,8 mi (2,9 km) ve Dover's Hill ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Foxhill Manor ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda tablet bilgisayar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit (Beech)
Room
Oda (Birch)
Room
Süit (Hazel)
Room
Oda (Maple)
Room
Oda (Willow)
Room
Süit (Oak)
Room
Oda (Chestnut)
Room
Oda (Juniper)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x