FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya

Cyberjaya
FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya Genel
FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya Genel
FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya Öne Çıkan Resim
FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya Dış Mekan
FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya
LINGKARAN CYBER POINT TIMUR, CYBER 12 , Cyberjaya

FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya misafirlere Cyberjaya bölgesinde, havaalanı yakınında, DPULZE Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Multimedya Üniversitesi Cyberjaya Kampüsü ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Bukit Jalil Ulusal Stadyumu ile 14,3 mi (23 km) ve Sunway Pyramid Mall ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

FOX Lite Hotel DPulze- Cyberjaya misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 162 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x