Fourseason Pension

Jeju Adası, T'op'yŏng-dong
Fourseason Pension Öne Çıkan Resim
Fourseason Pension Dış Mekan
Fourseason Pension Dış Mekan
Fourseason Pension Dış Mekan
Fourseason Pension Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Fourseason Pension
3, Chilsimni-ro 285beon-gil Jeju Adası, T'op'yŏng-dong

Fourseason Pension misafirlere Seogwipo (Seogwipo Şehri) bölgesinde, Jeongbang Waterfall ve Lee Jung Seop Sanat Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Seogwipo Maeil Olle Pazarı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Hallasan Ulusal Parkı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x