Four Seasons Motel

Ohio River Scenic Byway, Mount Vernon
Four Seasons Motel Öne Çıkan Resim
Four Seasons Motel Dış Mekan
Four Seasons Motel Dış Mekan
Four Seasons Motel İç Mekan
Four Seasons Motel Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Four Seasons Motel
70 hwy 62 w Ohio River Scenic Byway, Mount Vernon

Mount Vernon bölgesindeki Four Seasons Motel konaklamanızda, Imagination Station at College Park ve Brittlebank Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Ford Center ile 20,9 mi (33,7 km) ve Shawnee Ulusal Ormanı ile 30,3 mi (48,7 km) mesafede.

Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (1 Person)
Room
Classic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (1 Person)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x