Four Seasons Hotel Moscow

Orta Rusya, Moskova
Four Seasons Hotel Moscow Genel
Four Seasons Hotel Moscow Genel
Four Seasons Hotel Moscow Genel
Four Seasons Hotel Moscow Genel
Four Seasons Hotel Moscow Genel
Image More +119 fotoğraf
Four Seasons Hotel Moscow
2 Okhotny Ryad Street Orta Rusya, Moskova

Four Seasons Hotel Moscow Moskova merkezinde, Devlet Tarih Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Bolshoi Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel St. Basil Katedrali ile 1,9 km ve Kremlin Cephanelik Müzesi ile 3,6 km mesafede.

Silk Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

180 odada iPod takma konsolu ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 15118 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Four
Four Seasons, Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Four
Four Seasons, Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Manzaralı
Grand
Grand Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Premier)
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit (Ambassador)
Room
Premier Oda (Kremlin Grand)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x