Four Seasons Hotel Milano

Milano Merkezi, Milano
Four Seasons Hotel Milano Genel
Four Seasons Hotel Milano Genel
Four Seasons Hotel Milano Genel
Four Seasons Hotel Milano Genel
Four Seasons Hotel Milano Genel
Image More +81 fotoğraf
Four Seasons Hotel Milano
Via Gesu 6/8 Milano Merkezi, Milano

Four Seasons Hotel Milano konaklamanızda Milano merkezinde, Teatro alla Scala ve Galleria Vittorio Emanuele II ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Milano Katedrali ile 1,3 km ve Piazza del Duomo ile 1,3 km mesafede.

Otelin Modern Avrupa mutfağı alanında uzman olan restoranı La Veranda misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

118 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Milano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2314 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Bir En Büyük (King) Boy Yataklı (Cloister)
Four
Four Seasons, Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Fashion
Fashion Suite king bed
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Renaissance)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Fresco)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Designer)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x