Four Seasons Hotel Hampshire

South East England, Hook
Four Seasons Hotel Hampshire Genel
Four Seasons Hotel Hampshire Genel
Four Seasons Hotel Hampshire Genel
Four Seasons Hotel Hampshire Genel
Four Seasons Hotel Hampshire Genel
Image More +154 fotoğraf
Four Seasons Hotel Hampshire
Dogmersfield Park, Chalkey Lane Dogmersfield Park South East England, Hook

Hook bölgesindeki Four Seasons Hotel Hampshire misafirlere kırsal bölgede, Odiham Kalesi ve Gallery Fifty Five ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Fleet Göleti ile 4,5 mi (7,3 km) ve West Green Evi Bahçesi ile 5 mi (8 km) mesafede.

Britanya Mutfağı seven misafirler için Wild Carrot ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

133 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, açık tenis kortları ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Bir King Yataklı Avlu Manzaralı
Executive
Executive Süit Bir King Yataklı
Superior
Superior Süit Bir King Yataklı
Luxury
Luxury Bir King Yataklı
Grand
Grand Bir King Yataklı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Park)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Daneshill)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Mews)
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x