Four Seasons Hotel Doha

Doha
Four Seasons Hotel Doha Genel
Four Seasons Hotel Doha Genel
Four Seasons Hotel Doha Genel
Four Seasons Hotel Doha Genel
Four Seasons Hotel Doha Genel
Image More +79 fotoğraf
Four Seasons Hotel Doha
The Corniche Road Pob 24665 , Doha

Four Seasons Hotel Doha misafirlere Doha merkezinde, Doha Corniche ve City Centre Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Katara Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) ve Villagio Alışveriş Merkezi ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 237 klimalı oda iPod takma konsolu ve plazma televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 5 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Doha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 26000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Ambassador)
Premier
Premier Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Euro)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Four
Four Seasons, Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x