Four Seasons Hotel Buenos Aires

Buenos Aires
Four Seasons Hotel Buenos Aires Genel
Four Seasons Hotel Buenos Aires Genel
Four Seasons Hotel Buenos Aires Genel
Four Seasons Hotel Buenos Aires Genel
Four Seasons Hotel Buenos Aires Genel
Image More +85 fotoğraf
Four Seasons Hotel Buenos Aires
Posadas 1086/88 , Buenos Aires

Four Seasons Hotel Buenos Aires Buenos Aires merkezinde, Patio Bullrich ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Recoleta Mezarlığı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Colon Tiyatrosu ile 1,3 km ve Obelisco ile 1,5 km mesafede.

Arjantin mutfağı alanında uzman olan Nuestro Secreto yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 165 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Buenos Aires bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4478 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (E-Lounge)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Mansion View)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (E-Lounge)
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (La Mansion)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Mansion View)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (E-Lounge)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (La Mansion Ambassador)
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Mansion View)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Mansion View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x