Four Bedroom Villa with Private Pool, Ocean View

Kuzey Kıyısı, Los Cerros
Four Bedroom Villa with Private Pool, Ocean View Genel
Four Bedroom Villa with Private Pool, Ocean View Öne Çıkan Resim
Four Bedroom Villa with Private Pool, Ocean View Dış Mekan
Four Bedroom Villa with Private Pool, Ocean View Dış Mekan
Four Bedroom Villa with Private Pool, Ocean View Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Four Bedroom Villa with Private Pool, Ocean View
Bengino Lantigua, Residencia Sovnoska Kuzey Kıyısı, Los Cerros

Bu villa misafirlere Sosua bölgesinde, golf sahasına yakın, Sosua Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan villa Dorada Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Cabarete Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz keyfi sizi bekliyor. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları izlenebilen bir televizyon mevcut.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca, dinlenmek isteyen misafirlerimiz için gece kulübü ve açık havuz vardır. Bu villada misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler (ücretli) kumarhane servisini kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x