Fotex

Varşova – Doğu Polonya, Zabki
Fotex Öne Çıkan Resim
Fotex Dış Mekan
Fotex Dış Mekan
Fotex Kahvaltı
Fotex Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Fotex
Ul. Ks. Skorupki 62c Varşova – Doğu Polonya, Zabki

Fotex konaklamanızda Zabki bölgesinde, Varşova Hayvanat Bahçesi ile 9,9 km (6,1 mi) ve Varşova Üniversitesi ile 10,7 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Old Town Pazarı ile 12,3 km (7,7 mil) ve Psychological and Pedagogical Counseling Center No. 21 ile 12,3 km (7,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 28 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x