Fota Island Hotel & Spa

Güneybatı İrlanda, Statty Bridge
Fota Island Hotel & Spa Genel
Fota Island Hotel & Spa Genel
Fota Island Hotel & Spa Genel
Fota Island Hotel & Spa Genel
Fota Island Hotel & Spa Genel
Image More +34 fotoğraf
Fota Island Hotel & Spa
Fota Island Güneybatı İrlanda, Statty Bridge

Fota bölgesindeki Fota Island Hotel & Spa misafirlere Fota House Arboretum and Gardens ve Cork Harbour ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Titanic Experience Cobh ile 8,2 km ve Jameson Experience ile 11,6 km mesafede.

Otelin restoranı Fota Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

131 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken kapalı havuz ve sauna gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x