Foshan Virtuous World Hotel

Pearl River Deltası, Chancheng
Foshan Virtuous World Hotel Genel
Foshan Virtuous World Hotel Genel
Foshan Virtuous World Hotel Genel
Foshan Virtuous World Hotel Genel
Foshan Virtuous World Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
Foshan Virtuous World Hotel
No.4 Lvjing Third Road Chancheng District Pearl River Deltası, Chancheng

Foshan Virtuous World Hotel misafirlere Foshan merkezinde, Tongji Bridge of Foshan ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Foshan Century Lotus Stadyumu ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Chimelong Paradise eğlence parkı ile 15,5 mi (25 km) ve Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 18,4 mi (29,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Business
Business Süit, Göl Manzaralı
Family
Family Süit, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Delai)
Room
Deluxe Süit, Göl Manzaralı
Room
Executive Süit, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x