Fortuneland Hotel

Güney Vietnam, Can Tho
Fortuneland Hotel Genel
Fortuneland Hotel Öne Çıkan Resim
Fortuneland Hotel Dış Mekan
Fortuneland Hotel Kahvaltı
Fortuneland Hotel Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Fortuneland Hotel
141 Tran Van Kheo Street Cai Khe Ward, Ninh Kieu District Güney Vietnam, Can Tho

Fortuneland Hotel misafirlere Can Tho merkezinde, Cai Khe Ticaret Merkezi ve Can Tho Limanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ho Chi Minh Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Can Tho Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

171 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Can Tho bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3013 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x