Fortune Royal Hotel

Al-Fujairah
Fortune Royal Hotel Genel
Fortune Royal Hotel Genel
Fortune Royal Hotel Genel
Fortune Royal Hotel Genel
Fortune Royal Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Fortune Royal Hotel
Al Gurfa Street Opposite Corniche , Al-Fujairah

Al-Fujairah bölgesindeki Fortune Royal Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Al Hayl Castle ve Fujairah Museum 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Dibba Society for Culture Arts and Theatre ile 2,1 mi (3,4 km) ve Şeyh Zayed Camisi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Freddys Restrobar ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz 24 saat oda servisi imkanı da var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 104 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite Sea View
Junior
Junior Suite Sea View
Royal
Royal Suite Sea View
Deluxe
Deluxe Suite Single Occupancy Sea View
Royal
Royal Suite Single Occupancy Sea View
Junior
Junior Suite Single Occupancy Sea View
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x