Fortune Pearl Hotel, Deira

Dubai Sahili
Fortune Pearl Hotel, Deira Genel
Fortune Pearl Hotel, Deira Genel
Fortune Pearl Hotel, Deira Genel
Fortune Pearl Hotel, Deira Genel
Fortune Pearl Hotel, Deira Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Fortune Pearl Hotel, Deira
Omar Bin Khattab Road After Naif Signal, behind Al Baraha , Dubai Sahili

Fortune Pearl Hotel, Deira size Dubai merkezinde, Dubai Creek ve Gold Souk ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 8,6 mi (13,8 km) ve Burj Khalifa ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Kairali Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 4 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

131 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, küvet veya duş, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve spor salonu vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x