Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group

Mysore
Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group Genel
Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group Genel
Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group Genel
Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group Öne Çıkan Resim
Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group
No.3, Abba Road, Nazarbad , Mysore

Fortune JP Palace - Member ITC Hotel Group misafirlere Mysore merkezinde, Government House ve Statue of Maharaja Chamarajendar Wodeyar ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Mysore Sarayı ile 1,5 mi (2,5 km) ve St. Philomenas Kilisesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

The Oriental Pavilion yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 108 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Mysore bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11700 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (FORTUNE CLUB ROOM)
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (Deluxe Room Double)
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (JUNIOR SUITE)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Deluxe Twin Room)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı (Executive Suite)
Room
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Fortune Club Twin)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı (Garden Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x