Fortune Atrium Hotel

Dubai Sahili
Fortune Atrium Hotel Genel
Fortune Atrium Hotel Genel
Fortune Atrium Hotel Genel
Fortune Atrium Hotel Öne Çıkan Resim
Fortune Atrium Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Fortune Atrium Hotel
Khalid Bin Al Waleed Rd , Dubai Sahili

Fortune Atrium Hotel size Dubai (Bur Dubai) bölgesinde, Dubai Creek ve Dubai World Trade Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 5,6 mi (9 km) ve Burj Khalifa ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 168 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1250 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x