Fort Hostel

Ural Dağları, Yekaterinburg
Fort Hostel Dış Mekan
Fort Hostel İç Mekan
Fort Hostel İç Mekan
Fort Hostel İç Mekan
Fort Hostel İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Fort Hostel
Uralskaya Street, 52A Ural Dağları, Yekaterinburg

Fort Hostel misafirlere Yekaterinburg merkezinde, Aspen Park ve Voznesenskaya Gorka ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Yekaterinburg Theater for Young Spectators ile 1,7 mi (2,8 km) ve Genç İzleyiciler Tiyatrosu ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Yekaterinburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (1 bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x