Foresteria del Castello

Kuzey Piedmont, San Giorgio Canavese
Foresteria del Castello Genel
Foresteria del Castello Genel
Foresteria del Castello Genel
Foresteria del Castello Genel
Foresteria del Castello Genel
Image More +26 fotoğraf
Foresteria del Castello
Via B. Biandrate 31 Kuzey Piedmont, San Giorgio Canavese

San Giorgio Canavese bölgesindeki Foresteria del Castello konaklamanızda Castello di Aglie ve Castello ducale di Aglie ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Enoteca Caluso di Corrado Nicoli ile 5,9 mi (9,4 km) ve Santo Stefano Church ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Foresteria del Castello yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Junior Süit
Room
Executive Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x