Footprints House

Kenya Coast, Diani Plajı
Footprints House Öne Çıkan Resim
Footprints House Dış Mekan
Footprints House Dış Mekan
Footprints House Dış Mekan
Footprints House Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Footprints House
Diani Beach Kenya Coast, Diani Plajı

Footprints House misafirlere Diani Plajı bölgesinde, plajda, Diani Plajı ve Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kongo Camii ile 1,6 mi (2,6 km) ve Tiwi Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Footprints House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x