Follow The Sun

Polis
Follow The Sun Öne Çıkan Resim
Follow The Sun Dış Mekan
Follow The Sun Dış Mekan
Follow The Sun Dış Mekan
Follow The Sun Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Follow The Sun
Polis , Polis

Follow The Sun misafirlere Polis bölgesinde, plaj yakınında, Latchi Plajı ve Latsi Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Coral Bay Plajı ile 18,6 mi (30 km) ve Kral Mezarları ile 24 mi (38,6 km) mesafede.

Yemek servisi için apart dairenin havuz kenarı bar/oturma salonu ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x