Folklore Hostel Goa

Vagator
Folklore Hostel Goa Genel
Folklore Hostel Goa Öne Çıkan Resim
Folklore Hostel Goa Dış Mekan
Folklore Hostel Goa Dış Mekan
Folklore Hostel Goa Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Folklore Hostel Goa
House No 524/2 Behind Grand Leoney Resort , Vagator

Folklore Hostel Goa misafirlere Vagator bölgesinde, plaj yakınında, Vagator Plajı ve The Goa Collective Bazaar ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Anjuna Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Baga Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Folklore Hostel Goa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (12 Beds)
Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (8 Beds)
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Banyolu/Duşlu (6 Beds)
Room
Basic Çadır, 1 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x