Folk Hostel

Patagonya Bölgesi, El Calafate
Folk Hostel Genel
Folk Hostel Genel
Folk Hostel Genel
Folk Hostel Dış Mekan
Folk Hostel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Folk Hostel
Jose R. Haro 424 Patagonya Bölgesi, El Calafate

El Calafate bölgesindeki Folk Hostel konaklamanızda, Plaza de los Pioneros ve Museo de El Calafate ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Santa Teresita del Nino Jesus Kilisesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Arjantin Oyuncak Müzesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

14 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak, Ortak Banyo (4 People)
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Shared Dormitory, Mixed Dorm, Accessible, Non Smoking (8 People)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x