Fogodelagos Suites

Lagos
Fogodelagos Suites Genel
Fogodelagos Suites Genel
Fogodelagos Suites Genel
Fogodelagos Suites Genel
Fogodelagos Suites Genel
Image More +25 fotoğraf
Fogodelagos Suites
16, Waziri Ibrahim Crescent Off Elsie Femi Pearse , Lagos

Lagos bölgesindeki Fogodelagos Suites konaklamanızda, Silverbird Galleria ve Eko Gym and Spa ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel MUSON Centre ile 1,6 mi (2,6 km) ve Lagos City Mall (Alışveriş Merkezi) ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Classic Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x