Fogar Do Selmo

Calle
Fogar Do Selmo Genel
Fogar Do Selmo Öne Çıkan Resim
Fogar Do Selmo Dış Mekan
Fogar Do Selmo İç Mekan
Fogar Do Selmo İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Fogar Do Selmo
FOGAR DO SELMO-URDILDE - ROIS , Calle

Calle bölgesindeki Fogar Do Selmo konaklamanızda, Santiago de Compostela Katedrali ile 13,6 mi (21,9 km) ve Rosalia de Castro Evi Müzesi ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Praia fluvial de Tapia ile 10,4 mi (16,7 km) ve Santiago de Compostela Üniversitesi ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Fogar Do Selmo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x