Fly Inn Brussels Airport

Groene Gordel, Machelen
Fly Inn Brussels Airport Genel
Fly Inn Brussels Airport Genel
Fly Inn Brussels Airport Genel
Fly Inn Brussels Airport Öne Çıkan Resim
Fly Inn Brussels Airport Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Fly Inn Brussels Airport
Stationsstraat 87 Diegem Groene Gordel, Machelen

Fly Inn Brussels Airport konaklamanızda Machelen bölgesinde, NATO Genel Merkezi ile 3,3 km (2,1 mi) ve Brussels Parkı ile 13,5 km (8,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Kraliyet Sarayı ile 14,1 km (8,8 mil) ve Belçika Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi ile 14,5 km (9 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Fly Inn Lounge Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 26 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Machelen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x