Flüela Hotel Davos

Güney İsviçre, Davos-Dorf
Flüela Hotel Davos Öne Çıkan Resim
Flüela Hotel Davos Oda Manzaraları
Flüela Hotel Davos Oda Manzaraları
Flüela Hotel Davos Oda Manzaraları
Flüela Hotel Davos Oda Manzaraları
Image More +38 fotoğraf
Flüela Hotel Davos
Bahnhofstrasse 5 Güney İsviçre, Davos-Dorf

Davos bölgesindeki Flüela Hotel Davos misafirlere dağda, Davos Gölü ve Davos Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Vaillant Arenası ile 2,1 km ve Davos Klosters Kayak Alanı ile 3,2 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

49 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Presidential Süit
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Royal Süit
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Süit (Junior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x