Flowery Inn Villa

Alghero - Kuzey Sardinya, Algero
Flowery Inn Villa Genel
Flowery Inn Villa Genel
Flowery Inn Villa Genel
Flowery Inn Villa Öne Çıkan Resim
Flowery Inn Villa Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Flowery Inn Villa
via Mauro Manca 26 Alghero - Kuzey Sardinya, Algero

Flowery Inn Villa misafirlere Algero merkezinde, Tarragona Parkı ve Piazza della Mercede Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Madonna del Santo Rosario ile 0,7 mi (1,1 km) ve Alghero Belediye Sarayı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire
Room
Premium Stüdyo
Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x