Flower Garden Lake resort

Weerawila
Flower Garden Lake resort Öne Çıkan Resim
Flower Garden Lake resort Dış Mekan
Flower Garden Lake resort İç Mekan
Flower Garden Lake resort Yerinde Yemek
Flower Garden Lake resort Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Flower Garden Lake resort
Tissamaharam Rd, Weerawila , Weerawila

Weerawila bölgesindeki Flower Garden Lake resort konaklamanızda Yatala Dagoba ve Tissa Gölü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Tissamaharama Raja Maha Vihara ile 5 mi (8 km) ve Bundala Kuş Korunağı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Kır Evi, Engellilere Uygun, Göl Manzaralı
Room
Family Kır Evi, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x