Florea Hotel Apartments

Ayia Napa City Center, Ayia Napa
Florea Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Florea Hotel Apartments Dış Mekan
Florea Hotel Apartments Dış Mekan
Florea Hotel Apartments Dış Mekan
Florea Hotel Apartments Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Florea Hotel Apartments
55 Kassialou Ayia Napa City Center, Ayia Napa

Florea Hotel Apartments misafirlere Ayia Napa (Aya Napa Şehir Merkezi) bölgesinde, Nissi Plajı ve Aya Napa Belediye Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire İncir Ağacı Koyu ile 7,7 mi (12,3 km) ve Mkronissos Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Apart dairenin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 20 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır. 39 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Premium Apart Daire (All inclusive)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x