Flokkas Hotel Apartments

Protaras
Flokkas Hotel Apartments Genel
Flokkas Hotel Apartments Genel
Flokkas Hotel Apartments Genel
Flokkas Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Flokkas Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Flokkas Hotel Apartments
Dionisiou 2-4 Paralimni , Protaras

Flokkas Hotel Apartments misafirlere Protaras bölgesinde, plaj yakınında, Magic Dancing Waters ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Profitis Elias Kilisesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire İncir Ağacı Koyu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Nissi Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Restoranda Flokkas Hotel Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 22-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x