Flintstones Guest House Durban

Durban North
Flintstones Guest House Durban Öne Çıkan Resim
Flintstones Guest House Durban Kahvaltı
Flintstones Guest House Durban Yerinde Yemek
Flintstones Guest House Durban Yerinde Yemek
Flintstones Guest House Durban Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Flintstones Guest House Durban
15 Kelvin Place , Durban North

Flintstones Guest House Durban misafirlere Durban North bölgesinde, plaj yakınında, Beachwood Mangroves Doğa Koruma Alanı ve Umgeni River Kuş Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel uShaka Marine World ile 5,4 mi (8,8 km) ve Windsor Park Golf Sahası ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

17 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası (Room T8)
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası (Room T11)
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası (Room U1)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x