Fletcher Wellness - Hotel Helmond

Eindhoven - Doğu Brabant, Helmond
Fletcher Wellness - Hotel Helmond Genel
Fletcher Wellness - Hotel Helmond Genel
Fletcher Wellness - Hotel Helmond Genel
Fletcher Wellness - Hotel Helmond Öne Çıkan Resim
Fletcher Wellness - Hotel Helmond Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Fletcher Wellness - Hotel Helmond
Scheepsboulevard 2 Eindhoven - Doğu Brabant, Helmond

Helmond bölgesindeki Fletcher Wellness - Hotel Helmond konaklamanızda Helmond Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Van Gogh-Roosegaarde Cycle Path ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gulbergen Golf ile 5,2 mi (8,3 km) ve Hub van Doornepark ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Yemek servisi için Grill Factory op Suyt ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 93 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x