FLATS no Long Stay Vila Olimpia

Sao Paulo
FLATS no Long Stay Vila Olimpia Öne Çıkan Resim
FLATS no Long Stay Vila Olimpia Oda Düzeni
FLATS no Long Stay Vila Olimpia Oda Düzeni
FLATS no Long Stay Vila Olimpia Oda Düzeni
FLATS no Long Stay Vila Olimpia Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
FLATS no Long Stay Vila Olimpia
Rua Alvorada No. 1009 Vila Olimpia , Sao Paulo

Sao Paulo (Itaim Bibi) bölgesindeki FLATS no Long Stay Vila Olimpia misafirlere Shopping Vila Olimpia ve Luiz Carlos Berrini Mühendis Caddesi Alışveriş Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Paulista Bulvarı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Allianz Parkı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Don Pepe di Napoli misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x