Flatdogs Camp

Güney Luangwa Ulusal Parkı
Flatdogs Camp Genel
Flatdogs Camp Öne Çıkan Resim
Flatdogs Camp Dış Mekan
Flatdogs Camp Dış Mekan
Flatdogs Camp Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Flatdogs Camp
Plot 8755 Mfuwe , Güney Luangwa Ulusal Parkı

Flatdogs Camp misafirlere Güney Luangwa Ulusal Parkı bölgesinde, nehir üzerinde, South Luangwa National Park ile 10,5 mi (17 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor.

Bu çadır ev misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Flatdogs Camp, Flatdogs Camp misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 5.30 ve 13.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve divan/sedir gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu çadır evde misafirlere kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı (Safari)
Classic
Classic Çadır, 1 Yatak Odası (Safari)
Room
Exclusive Çadır, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Nehir Manzaralı (Crocodile Nest)
Room
Exclusive Ağaç Ev, 2 Yatak Odası (Jackalberry)
Room
Family Çadır, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı (Safari)
Room
Deluxe Dağ Evi, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x