Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only

Protaras City Center, Protaras
Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only Genel
Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only Genel
Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only Öne Çıkan Resim
Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only Dış Mekan
Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only
Amfitrites 9 Protaras City Center, Protaras

Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only misafirlere Protaras (Protaras Şehir Merkezi) bölgesinde, İncir Ağacı Koyu ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Cape Greco Ulusal Orman Parkı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Konnos Bay Plajı ile 5,8 km ve Aşk Köprüsü ile 10,4 km mesafede.

Restoranda Flamingo Paradise Beach Hotel Adults Only misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 110 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Protaras bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı (Front)
Room
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı (Front)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x