Flamingo Inn Hotel Trivandrum

Thiruvananthapuram
Flamingo Inn Hotel Trivandrum Genel
Flamingo Inn Hotel Trivandrum Genel
Flamingo Inn Hotel Trivandrum Öne Çıkan Resim
Flamingo Inn Hotel Trivandrum Dış Mekan
Flamingo Inn Hotel Trivandrum İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Flamingo Inn Hotel Trivandrum
Panvel-Kochi-Kanyakumari Hwy Kazhakoottam , Thiruvananthapuram

Thiruvananthapuram bölgesindeki Flamingo Inn Hotel Trivandrum konaklamanızda Madre de Deus Church ve Sree Venkatachalapathy Temple ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 7,8 mi (12,6 km) ve Kovalam Plajı ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

41 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x