Flamingo Apartments

Itanos, Angathiás
Flamingo Apartments Öne Çıkan Resim
Flamingo Apartments Dış Mekan
Flamingo Apartments Dış Mekan
Flamingo Apartments Dış Mekan
Flamingo Apartments Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Flamingo Apartments
Agathias, Palekastro Itanos, Angathiás

Sitia bölgesindeki Flamingo Apartments misafirlere deniz kıyısında, Chiona Beach ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Maridáti ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Skinias Beach ile 4,8 mi (7,8 km) ve Vai Palmiye Korusu ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x