Flame Tree Village

Kigali
Flame Tree Village Öne Çıkan Resim
Flame Tree Village Dış Mekan
Flame Tree Village Dış Mekan
Flame Tree Village İç Mekan
Flame Tree Village Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
Flame Tree Village
KG 274 , Kigali

Kigali (Remera) bölgesindeki Flame Tree Village misafirlere Rwanda Kalkınma Dairesi ve Kigali Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel BK Arena ile 1,5 mi (2,3 km) ve University of Kigali ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x