Fiyavalhu Resort Maldives

Mandhoo
Fiyavalhu Resort Maldives Genel
Fiyavalhu Resort Maldives Genel
Fiyavalhu Resort Maldives Genel
Fiyavalhu Resort Maldives Genel
Fiyavalhu Resort Maldives Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Fiyavalhu Resort Maldives
Mandhoo Island , Mandhoo

Fiyavalhu Resort Maldives, Mandhoo konaklamanızda denize sıfır olacaksınız.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada minibar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 5 kapalı yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, Bahçe Manzaralı
Room
Villa
Room
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Beach Villa
Room
Deluxe Garden Villa
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x