Fishing Village An Bang Homestay Hoi An

Orta Vietnam, Cam An
Fishing Village An Bang Homestay Hoi An Genel
Fishing Village An Bang Homestay Hoi An Öne Çıkan Resim
Fishing Village An Bang Homestay Hoi An Dış Mekan
Fishing Village An Bang Homestay Hoi An Dış Mekan
Fishing Village An Bang Homestay Hoi An Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Fishing Village An Bang Homestay Hoi An
To 2, Tan Thanh Cam An, An Bang Beach Orta Vietnam, Cam An

Hoi An (Cam An) bölgesindeki Fishing Village An Bang Homestay Hoi An misafirlere An Bang Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Cua Dai Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Ba Le Pazarı ile 4,4 km (2,7 mi) ve Cam Thanh Köprüsü ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x