Fischerwiege am Passader See

East Coast, Passade
Fischerwiege am Passader See Genel
Fischerwiege am Passader See Genel
Fischerwiege am Passader See Genel
Fischerwiege am Passader See Öne Çıkan Resim
Fischerwiege am Passader See Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Fischerwiege am Passader See
An de Laak 11 East Coast, Passade

Passade bölgesindeki Fischerwiege am Passader See misafirlere deniz kıyısında, Laboe Deniz Anıtı ve Alman U-995 Denizaltısı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Sophienhof ile 18 km (11,2 mi) ve Kieler Schloss Etkinlik Mekânı ile 21,7 km (13,5 mi) mesafede.

Restaurant, Fischerwiege am Passader See misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x