Firwood Lodge

Highveld Ridge, Pretoria
Firwood Lodge Genel
Firwood Lodge Genel
Firwood Lodge Genel
Firwood Lodge Genel
Firwood Lodge Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Firwood Lodge
15 Firwood Avenue Hazelwood Highveld Ridge, Pretoria

Pretoria bölgesindeki Firwood Lodge misafirlere iş merkezinde, Brooklyn Tiyatrosu ve İspanya Büyükelçiliği ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Pretoria Country Club ile 0,8 mi (1,4 km) ve Waterkloof Shopping Centre ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 48-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Family
Family Süit, 3 Yatak Odası
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x