First Group Qwantani

Maluti A Phofung
First Group Qwantani Genel
First Group Qwantani Genel
First Group Qwantani Genel
First Group Qwantani Genel
First Group Qwantani Genel
Image More +98 fotoğraf
First Group Qwantani
598 Craigielea Farm , Maluti A Phofung

First Group Qwantani misafirlere Maluti a Phofung bölgesinde, göl üzerinde ve Sterkfontein Barajı Doğa Koruma Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Drakensberg Dağları ile 21,1 mi (34 km) ve Driekloofdam İskelesi ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The Martial Eagle misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 53 odamız vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Dağ Evi, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x